loading...

مدیر سایت

طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری برای گذران یک روز بهاری پر نشاط آموزش عصرانه ساده و خوشمزه را برای شما قرار می دهیم. مواد لازم : سیب زمینی  &nbs

طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری

invisible بازدید : 286 شنبه 25 اردیبهشت 1395 : 21:51 نظرات (0)

طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری

  • طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری

    طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری

    برای گذران یک روز بهاری پر نشاط آموزش عصرانه ساده و خوشمزه را برای شما قرار می دهیم.

    مواد لازم :

    سیب زمینی          ۴ عدد بزرگ

     روغن             به میزان لازم

     سیر      ۱            حبه

     برگ جعفری        تازه  قدری

    پنیر پارمزان         ۸ گرم

    روغن زیتون        به میزان لازم

    طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری و سوخاری :

    خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای 8 تا 10 دقیقه نیم پز کنید.

    آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.

    سرخ کن را باحرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید.

    برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان در آن بیاندازید، نان در 10 ثانیه طلایی می شود

    سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر روی آن ها نمک بپاشید.

    برای تهیه ی سس اول، سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.

    برای تهیه سس دوم، روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.آن ها را داغ سرو کنید.

    نکاتی برای تهیه سس سیب زمینی سوخاری:

    به حدود ۳۰۰ گرم سیب زمینی نیاز دارید. آن ها را پوست بگیرید و به خلال هایی با پهنای ۱ سانتی متر برش دهید.

    سیر و برگ های جعفری را ریز خرد کنید.

    پنیر پارمزان را رنده کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 43
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 13
  • باردید دیروز : 33
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 46
  • بازدید ماه : 1,178
  • بازدید سال : 14,331
  • بازدید کلی : 40,987